Nejlepší make-up trendy podzim-zima 2016/17

Nejlepší make-up trendy podzim-zima 2016/17

 

 Výrazně nalíčené rty

Módní novinkou jsou odstíny velmi tmavých vínových rtěnek. Odstíny červených rtěnek jsou také stále velmi aktuální. Nosí se všechny textury rtěnek – matné saténové i lesklé. Tvar nalíčených rtů lze upravit konturovací tužkou ve stejném odstínu jako rtěnka. Je možné zvolit i opačný, pracnější postup – nejdříve vykreslit tvar rtů tužkou a poté nanést rtěnku. S novou sezónou přicházejí na scénu opět lesky na rty. Lesky lze nosit jak samostatně tak i po nanesení rtěnky pro zvýraznění barevného efektu.

 

Grafické oční linky

Pro tento typ líčení lze použít černou  kajalovou tužku nebo černou tekutou či gelovou linku. Černým očním stínem je možné zvýraznit celé líčení a vytvořit efekt hloubky. Podstatné je respektovat tvar a velikost oka a linky nalíčit tak, aby lichotily tvaru očí. Důležitý je také výsledný celkový dojem z líčení, soulad s účesem a stylem oblečení.

 

Třpytivé oční stíny

S novou sezónou příchází podzimně-zimní glamour v podobě třpytivých tělových očních stínů. Stíny se nanášejí na větší plochu horního víčka směrem k obočí. Záleží na tvaru oka, stín postačí nanést na pohyblivé oční víčko. Z palety odstínů Dr. Baumann doporučuji odstíny perlmutt, pearl-yelow a pearl-apricot. Výborně se hodí také brilantní oční stín “gold”.

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail