Chceme být krásné i při sportu - jak na to?

Chceme být krásné i při sportu - jak na to?

Každý z nás to vnímá trošku jinak. Trendy dnešní doby a trendy nejen mladých lidí kolem nás jsou jasné. Aktivní sportování, udržování kondice a zdravý životní styl, který si každý tak nějak představuje podle svého. Chceme být vitální a "akční", stihnout pokud možno úplně všechno...nemožné. Je potřeba zapojit zdravý selský rozum a tak nějak si vytvořit lucidní nadhled. V tomto duchu bych si představovala i líčení a péči o naši pleť.

Čteme spousty článků o tom, co je a není dobré pro naši kůži. Rozumím dobře ženám, které při aktivním pohybu chtějí, aby jejich pleť odpočívala. Současně chápu ale i ženy, které v této chvíli chtějí být upravené lehkým líčením.

Nejlépe si představíme péči, která je bezpečná a na naši pleť působí přímo vybraným způsobem. Kosmetika, která o ni skvěle pečuje a zajištuje nám ve svém složení jen samou"dobrotu"pro pleť.

K běžné péči před běháním nejraději používám tělová mléka. Je to z toho důvodu, že mají dokonalá a přitom lehká složení. Není totiž důvod pleť před sportem regenerovat. Větší regeneraci a hydrataci si dopřejeme až "PO" sportu. Tělové mléko nebo Tělové mléko Super z řady Dr. Baumann je proto úžasnou volbou. U mastnějších typů pletí doporučuji Multivitaminové mléko také z řady Dr. Baumann.

Pokud svítí sluníčko, tak používám opalovací přípravek. Ten by mi měl zajistit krátkodobou ochranu pokožky před UV zářením a také současně po nanesení nelepit. Z řady Dr. Baumann je ideální Gel na opalování s liposomy na bázi vitaminu E, betakarotenu a D-panthenolu nebo z řady SkinIdent Mléko na opalování Vitamin Faktor 6, které rovněž neobsahuje žádné minerální nebo systetické UV filtry a je svým výjimečným složením schopno ochrany SPF 6, a to pomocí látek pouze tělu vlastních - NÁDHERA!

Pro ty, které chtějí lehké líčení doporučuji Tónovací krém Intensive. Má lehkou konzistenci a jemně sjednotí plet. Pro pleti s kuperozou dostačující. Rozumím i ženám s rozáceou, které sportovní aktivita ještě více "rozohní" a není jim to vůbec příjemné. Tady je na místě nanést v tenké vrstvě Tekutý make-up. Nejlépe o tón světlejší, protože zvýšeným prokrvením pleti se barevně pleť sjednotí. Na oči bude stačit kajalová tužka nebo řasenka....nebo malinko obojí. :-) Nezapomeňte na rty. Balzám nebo lesk pro hydrataci i ochranu.

Zdá se, že už jsme připravené a můžeme vyběhnout. :-) Tak ať se cítíte skvěle. To vám moc přeju. Je to moc důležité, ať už s líčením nebo bez něj. Vy jste důležité! Poslouchejte svoje tělo!

Přeji Vám krásné svobodné chvilky. :-)

Zpět na výpis článků

Získávejte ty nejlepší novinky na e-mail